• Tel: +36 70 593 9167
  • Pécs, Kertváros u. 2.
  • info@dronbirodalom.hu

Szervizeléseink

Szervizeléseink

Legfrissebb képeinket facebook oldalunkon találja meg:

DJI Mavic Air 2

A szervizelés során  diagnosztizálást és  hibaelhárítást végeztünk. Ezek után a törött alkatrészek helyettesítését, az adatmentést, a drón javítását, a firmware frissítését, a kalibrálást és a beállítást eszközöltük. Végül karbantartási tanácsadást is adtunk ügyfelünknek.

DJI Mini 2 SE

A szervizelés során  diagnosztizáltuk a hibát.  A motorvezérlőt meghibásodás miatt ki kellett cserélni. Ezáltal sikerült a drón teljesítményének helyreállítása. Firmware frissítést, kalibrálást végeztünk. Végül karbantartási tanácsadást is adtunk ügyfelünknek.

DJI Mavic PRO

A szervizelés során  diagnosztizáltuk a problémát.  A gimbal ad képet, de nem forog semerre. A problémát egy sérült szalagkábel okozta, melynek cseréje után tökéletes a drón működése. Az összerakás után karbantartást és firmware frissítést is eszközöltünk.

DJI Mavic Air 2

A drónt törött lábbal hozták be hozzánk és kérték a mihamarabbi javítását. Ennek következtében a ragasztás mellett döntöttünk, mert így nem kell az alkatrész érkezésre várni. A kétkomponensű ragasztást követően teszteltük, majd karban tartottuk és frissítettük. Majd mehet is vissza repülni.

DJI Mini 2

A drónt törött gimbal tartóval hozták be, a diagnosztika után megkezdtük a javítást. Ez egy tipushiba a Mini drónoknál, hogy a gimbal felfogatója ütést követően eltörik. Általában ragasztással orvosoljuk ezt a problémát. A szervíz után karbantartást és firmware frissítést követően mehet vissza repülni.